dimecres, 7 d’octubre del 2009

Reunió de la CESM 06/10/2009


Abans d'ahir es va cel•lebrar la CESM (Comissió executiva de Sant Martí) i vam adquirir el compromís d'informar breument dels continguts de la reunió a tota la militància. Per tant a partir d'ara tindreu penjat al blog la informació dels diferents actes, reunions i activitats que es fassin al districte.

La Carlota, responsable de Dones de Sant Martí, va informar del procés que s'està portant a terme per la preparació del II Congrés de Dones de Barcelona. La convocatòria ha sigut un èxit ja que hi han més de 1000 dones inscrites. Aixó implica que no es pugui portar a terme un debat polític tranquil i profitós però sí que es poden extreure idees per incloure en el proper programa de govern. Una de les crítiques que es van fer va ser la no presència de partits polítics, sí que hi seran les dones que participen en els diferents partits, però es vol defugir del protagonisme. Potser que sigui més adient, però d'alguna manera es una discriminació envers les dones que están treballan i lliutant per la igualtat i pels drets de les dones, no volem més protagonisme que la resta d'associacions o entitats sino el mateix.

Es va elaborar un nou pla de treball pel curs polític 2009/2010, quan estigui totalment definit el penjarem al blog.

En Francesc ens va explicar com està el procés de trasllat del Casal de Gent Gran Joan Casanelles, també en el seu moment es penjarà un article explicant tot el procés. A petició d'ICV-EUiA, al districte, es va celebrar una reunió dels consellers i les conselleres amb els tècnics i les tècniques de barri, per tal de posar en comú el desenvolupament de la nova tasca d'aquests professionals, reunió que va ser molt profitosa.

Al CN (Consell Nacional), es va presentar el Joan Herrera com a cap de llista (veure article) i es va aprovar el document d'Estratègia electoral.

Tenim un repte de cara a les eleccions municipals per donar a conèixer el nostre cap de llista, en aquest sentit es van començar a llençar idees sobre les accions que es poden fer al districte, i també es va parlar de la necessitat de revalorar la tasca de l'apoderat i l'apoderada i de com podem animar a la gent a participar-hi. Aquesta tasca té més importància de la que podem pensar.

Una abraçada
Concha Curto