dilluns, 25 de gener del 2010

A l'abril parlarem d'ensenyament

Aquest passat dijous vam celebrar un nou sopar tertúlia de gent vinculada a ICV i al Poblenou. Ha estat ja el 5è sopar i vam parlar sobre Interior i polítiques de seguretat; al meu blog, podeu trobar algunes reflexions sobre aquest tema. Altres temes que hem tractat són Espai Públic, 22@, Govern a Barcelona i política general. Els propers temes seran ensenyament i mitjans de comunicació.

El món de l’ensenyament és d’una gran importància al nostre barri i a tot el Districte. El creixement que viu el barri especialment amb gent jove està suposant una pressió de matriculació important, a l’hora la possibilitat de disposar de solars d’equipaments ha fet que es construeixin nous centres educatius públics. De totes maneres també apareixen problemes a l’hora de fer la matriculació sobre quantes línies s’han d’obrir a escoles amb molta demanda o si existeix un rebuig a anar a escoles públiques que poden acumular un major nombre d’infants de famílies immigrants. El paper de les escoles concertades, moltes d’elles amb una implantació social real al barri també és motiu de reflexió. Un debat que es preveu interessant i que comptarà amb gent de diferents escoles del nostre barri. Si us interessa assistir us recordem que és una activitat oberta a tothom que hi vulgui participar. Aquest sopar serà dijous 15 d’abril i ja tornarem a informar.

Com us deia el següent tema serà el dels mitjans de comunicació i segur que també donarà molt de joc, de fet sempre ha aparegut el paper dels mitjans de comunicació a tots els debats que hem fet fins ara.

Pere Nieto