dissabte, 30 de gener del 2010

ISABEL ISERTE ens ha deixat

Dilluns passat, dia 25 de gener, ens va deixar una gran dona, lluitadora valenta i decidida des de fa anys pels drets sexuals i reproductius de les dones.

Isabel, la Isa, era infermera de professió, vicepresidenta de la Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears i de la Federación estatal, i com a tal va participar generosament com a ponent en el primer acte que varem organitzar Dones amb Iniciativa de St. Martí el 4 de març de 2008 sota el títol “I...30 anys després, avortament lliure i gratuït” a La Farinera Ateneu del Clot.

La Isabel ha estat una referent per la modificació de la Llei de l’avortament. I també gràcies a la seva tenacitat i perseverança tenim Grup d’Incidència Política al Congrés dels Diputats i no fa gaire al nostre Parlament.

La seva Associació va guanyar l’any passat el Premi 8 de març Ma. Aurèlia Capmany que atorga la regidoria de Dona de l’Ajuntament de Barcelona.

Totes les persones que varem assistir a l’acte de La Farinera i totes les amigues i amics que l’hem coneguda recordem el seu somriure, les seves idees clares i la seva força per defensar-les, la seva espontaneïtat descarada i valenta, el seu compromís i tossuderia amb el que creia i considerava just.

Isabel, gràcies per tot el que ens has deixat i per ser sempre autèntica fins al final.

Les Dones amb Iniciativa no t’oblidarem, seguirem lluitant i et tindrem present.

Comissió Executiva de Sant Martí

1 comentari:

Concha ha dit...

Fa dies que volia deixar el meu comentari. Els comiats no són "mi fuerte" Vull dedicar a la Isabel la nova Llei de l'Avortament aprovada recentment. Ja se que la Isa en volia més, jo també però, tan de bo hagués pogut veure aquest pas endavant. Allà on siguis, segur que continues lluitant. ¡Hasta siempre!