dissabte, 11 de juliol del 2009

6a Assemblea d'ICV de Barcelona

Divendres 3 i dissabte 4 de juliol s’ha celebrat la 6a Assemblea d’ICV de Barcelona.

Jo crec que ens hem de felicitar pel seu desenvolupament. La discussió dels document ja s’havia realizat prèviament tant a les agrupacions de districte com a les delegacions de Joves d’Esquerra Verda i de Dones amb Iniciativa de Barcelona, per tant només s’havien de discutir les esmenes que no estaven acceptades per la ponència o les que havien sigut transaccionades. Això va permetre un desenvolupament del Plenari més àgil.

L’obertura de l’Assemblea la va fer en Joan Saura, President d’ICV, va reivindicar el paper d'ICV en la transformació de Barcelona: "Barcelona és la ciutat de tot l'Estat que més ha canviat en 30 anys, l'acció global ha estat molt bona, tot i que també hem estat crítics, però aquesta ciutat és en bona part el resultat del nostre pensament polític". Saura ha lloat la "capacitat de renovació i potenciació d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona, que reforça ICV a nivell nacional".

Per Saura, a nivell municipal "ara cal una reorientació de les polítiques des del punt de vista social i ecològic, i aquest canvi el personifica ICV i Ricard Gomà amb la seva feina al capdvant d'Acció Social i Ciutadania i polítiques com el pla d'inclusió".

Per la seva banda, el president d'ICV de Barcelona, Quim Mestre, reelegit recentment, ha destacat en la seva primera intervenció a l'Assemblea la feina feta per l'actual cinquena tinenta de Medi Ambient, Imma Mayol. A més, Mestre també ha volgut reconèixer la tasca del coordinador del grup municipal, Jordi Farriol.

El nou president d'ICV a Barcelona ha recordat els diferents militants desapareguts i desaparegudes darrerament, i ha fet una menció especial a Teresa Aubets, membre del PSUC, i Marc Rañé, que formava part del relleu generacional "sempre coherent amb la trajectòria d'ICV".

Després van intervenir els i les portaveus de les delegacions. Sant Martí ha estat representat per la nostra portaveu. Va destacar la feina feta tant a nivell organitzatiu com a nivell institucional per part dels nostres consellers. Va fer referència al nostre local, una valoración de la feina feta a Barcelona i per acabar va fer unes quantes propostes de futur.
La sisena Assemblea d'ICV a Barcelona va escollir les persones que formaran part de la Comissió Executiva i del Secretariat. No es van presentar llistes alternatives i les presentades per la dirección sortint van ser aprobades per majoria. També van ser aprovats per majoria tots els documents.

L’assemblea es va tancar amb les intervencions del President del grup municipal d’ICV-EUiA, Ricard Gomà i del President d’ICV de Barcelona, Quim Mestre. Dos intervencions brillants amb propostes de futur pel nostre partit i pel nostre grup municipal. Esperem que amb les eines polítiques i organitzatives de les que disposem poguem portar a terme les seves idees.

Per tant, bones vacances a totom i porteu moltes forces renovades per fer entre tots i totes plegades una bona feina al nostre districte.

Concha

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

Gràcies per l'article. Jo en el meu blog ja he escrit força opinió sobre aquest tema. Sols volia recordar que a la foto ens falta l'Antonio que en aquells moments ja havia marxat. Però relament fem goig com a delegació, no?