dilluns, 23 de novembre del 2009

Joan Herrera crea un grup de treball per lluitar contra la corrupció

El secretari general d'ICV, en Joan Herrera, va anunciar ahir que la formació ecosocialista ha creat un grup de treball composat per experts com l'exfiscal anticorrupció, Carlos Jiménez Villarejo, per "plantejar canvis legislatius" globals per lluitar contra la corrupció a Catalunya i a l'Estat Espanyol. Així, l'Herrera va dir que des d'ICV "treballarem propostes per canviar la llei de finançament de partits, per modificar la llei electoral per tenir més instruments de control sobre els partits polítics i el que es gasten en campanya i també proposarem mesures per endurir el codi penal per aquells delictes relacionats amb corrupció".

Carlos Jiménez Villarejo, entre daltres, participarà en el grup de treball que sencarregarà de convertir propostes en proposicions de llei al Parlament i al Congrés per garantir la transparència i el bon govern.

Concha

Font de la imatge: ICV Santa Perpètua de Mogoda

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé la creació d'aquesta comissió i si en Carlos Jiménez Villarejo en forma part serà una garantia per aconseguir uns bons resultats. Felicitats i bona feina.

24 / novembre / 2009 19:25