dijous, 26 de maig del 2011

Tenim una regidora més



Ricard Gomà: "Treballarem per reactivar les energies als barris i teixir complicitats amb els moviments socials" “Esperem que el PSC no cometi l’error de fer un govern sociovergent”, ha afirmat el cap de llista d'ICV-EUiA El candidat d’ICV-EUiA per Barcelona, Ricard Gomà, ha assegurat avui que la coalició d’esquerra verda treballarà durant aquest mandat per “reactivar les energies als barris i teixir complicitats amb els moviments socials, per esdevenir un pol d’il·lusió política per tornar a governar a Barcelona”. Gomà ha posat en valor el creixement d’ICV-EUiA a Barcelona, “en un context en què la resta de forces d’esquerra baixen, i mentre es produeix una dinàmica de repolitització social”...
La CESM es felicita pels resultats i vol agraïr la seva feina a les persones col·laboradores del districte. Hem estat presents als barris i tots els col·legis electorals.
Hem pujat 1618 vots i dos punts percentuals respecte a les municipals del 2007. Hem de seguir treballant pel districte allà on sigui necessari i treballar colze a colze amb les entitats i associacions, tal com diu en Ricard Gomà en les seves declaracions.

A Sant Martí ICV-EUiA tindrà un conseller o consellera més

El repartiment de consellers i conselleres a Sant Martí ha estat el següent:

PSC 7 (-2)
CiU 6 (+1)
PP 4 (+1)
ICV-EUiA 3 (+1)
UpB 1 (-1)