divendres, 20 de maig del 2011



Ricard Gomà al sopar de Sant Martí

19/05/2011 Ricard Gomà demana "concentrar tots els vots d'esquerres en ICV-EUiA"
El cap de llista d'ICV-EUiA ha afirmat aquest vespre en un sopar al districte de Sant Martí que "a diferència d'Hereu, nosaltres no volem sentir a parlar de polítiques continuïstes"
- El candidat d'ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha declarat aquest vespre en un sopar-míting al districte de Sant Martí que "el que cal el 22 de maig és concentrar tots els vots d'esquerres en EUiA", per frenar al dreta i a la vegada poder obrir una nova etapa que millori Barcelona amb noves propostes. Durant el sopar també han intervingut dos candidats més del districte, Francesc Carmona i Josep Vallhonesta.
RcRicard Gomà ha insistit que "amb aturar la dreta no n’hi ha prou. Cal obrir també una nova etapa, que garanteixi una resposta social i ecològica a la crisi. Jo no vull que guanyi Trias, però a diferència d’Hereu, no només dic el que no vull, sinó també tinc molt clar el que proposo, noves polítiques transformadores, que impulsin una ciutat més justa i més ecològica, lluny del continuisme autocomplaent d’aquells qui confien només en què l’alternativa que planteja la dreta és encara pitjor".

- Per Ricard Gomà, "la dreta de Trias i PP representa una veritable amenaça a la Barcelona social, inclusiva, oberta i sostenible que hem estat construint en els darrers anys". "Trias no té cap credibilitat quan diu que farà política social o que no retallarà, la seva trajectòria política el desacredita, pel que ha fet en el passat, en el present i pel que ja sabem que pretén fer en el futur, aplicant de manera contundent i disciplinada les retallades del govern de CiU. I fent-ho, a més, de la mà del PP", ha afegit.
- "En les darreres setmanes hem vist com molta gent passava de la resignació a la indignació, i de la indignació a la mobilització social. A tota la gent d’esquerres i ecologista d’aquesta ciutat, els dic que ara no ens podem quedar aquí, i que el 22-M cal anar a votar", ha declarat Gomà davant de les més de 130 persones que han assistit avui al sopar de Sant Martí.