diumenge, 27 de març del 2011

Ricard Gomà al Poblenou


Divendres 25, Ricard Gomà, candidat a les eleccions municipals 2011, de la coalició d'ICV-EUiA, va fer una xerrada amb els veïns i veïnes del Poblenou. Josep Vallhonesta conseller d'ICV-EUiA del barri del Poblenou va presentar al Ricard que es va dedicar a fer un balanç de govern resaltant les nostres aportacions com a coalició al govern de la ciutat i la necessitat de tornar a estar al govern si volem que es continuen fent les polítiques socials, ecologistes i a l'ambit de salut que nosaltres hem impulsat i portar a terme. ICV-EUiA reivindica la política basada en la “coherència, honestedat i quotidianitat” que encarna Ricard Gomà i fa una crida a la mobilització de la gent senzilla i compromesa” perquè “converteixin la por en indignació, lluita i esperança” per “imposar-se democràticament als interessos d’uns pocs”. La part més extensa van ser les intervencions de les persones assistents (47 persones de les quals 23 no formavem part de la coalició entre elles repressentants d'entitats). Creiem que l'experiència a segut possitiva i la majoria de les persones assistents van agreïr la disponibilitat d'en Ricard.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser molt interessant, sobretot la reflexió del Ricard entorn d'allò que diuen els diaris dels cotxes de més de 10 anys... cal que això ho expliqueu bé, perquè sinó els mitjans se us menjaran...

Anònim ha dit...

Crec que el Ricard va explicar molt bé les seves aportacions a la política social de la ciutat. Espero que les xerrades tinguin continuïtat.