dijous, 3 de març del 2011

III Convenció. Les veus de la gent gran de Barcelona

Ahir 2 de març i avui dia 3 s'ha desenvolupat la III Convenció Les veus de la gent gran de Barcelona, "Construïm una ciutat per a totes les edats?" , un espai de debat i reflexió amb les entitats i les persones grans de la ciutat.

La III Convenció, promoguda pel Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona i pels deu Consells de Gent Gran dels Districtes, culmina el procés participatiu iniciat amb el projecte "Barcelona ciutat amiga de la gent gran" que vetlla per fer una ciutat que possibiliti a les persones grans una major participació i qualitat de vida.

En la foto en Ricard Gomà es dirigeix al plenari per explicar la feina feta en aquests quatre anys i els reptes de futur en la situació de crisi econòmica actual.

Volem destacar l'alt nivell de participació (més de 700 persones) i de les conferències i les taules rodones amb l'ajut d'un bon grapat de professionals de diversos camps. A més, s'han presentat moltes experiències com la Memòria virtual del districte de Sant Martí que han explicat el Sr. Joan Arumí, membre del Casal Can Saladrigas, i el Sr. Norberto Sinatra, dinamitzador del projecte.

En Francesc Carmona ha presidit l'espai de Mobilitat i transports, un dels 8 eixos de la convenció.

Entre els documents aprovats destaca la Declaració del CAGG sobre la situació econòmica de la Gent Gran.