divendres, 1 d’octubre del 2010

Ricard Gomà assisteix a la manifestació convocada amb motiu de la vaga general



Ricard Gomà assisteix a la manifestació convocada amb motiu de la vaga general
"Hem d'exigir al Govern que aturi la seva deriva neoliberal i no utilitzi la crisi per desmantellar l'Estat del Benestar i impulsar retallades de drets socials inacceptables"
El president del grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, juntament amb els càrrecs electes i treballadors i treballadores de la coalició al Consistori han assistit a la manifestació convocada pels sindicats amb motiu de la vaga general. Gomà ha fet una crida a la "mobilització massiva dels barcelonins i barcelonines per dignitat i contra la resignació".
"Aquesta ha de ser una vaga dels col·lectius que estan patint la crisi contra aquells qui l'han provocada", ha assegurat Gomà. "Hem d'exigir al Govern que aturi la seva deriva neoliberal, i que no utilitzi la crisi com a excusa per al desmantellament de l'Estat del Benestar i per impulsar retallades de drets socials que són inacceptables".
Gomà, que ha participat aquesta setmana en el repartiment de 10.000 exemplars del número especial de la revista Treball dedicat a la vaga general, ha recordat que tot el grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament està secundant l'aturada. La coalició ecosocialista ha traslladat també al proper Consell Plenari una proposta de les organitzacions sindicals per tal que els descomptes salarials aplicats als treballadors i treballadores de l'Ajuntament que exerceixin el seu dret a vaga siguin destinats a projectes de cooperació.