dilluns, 5 d’abril del 2010

Sopar tertúlia sobre ensenyament

El proper dijous 15 d’abril celebrarem un nou sopar tertúlia de gent d’ICV al Poblenou. Com ja he dit altres vegades aquests sopars estan impulsats per gent d’ICV però oberts a gent amb ganes de debatre, xerrar i escoltar. El tema d’aquest sopar serà l’ensenyament i ho farem molt centrat al barri i al Districte de Sant Martí. Si algú vol participar que ens ho faci saber i li farem arribar les dades del sopar.

El barri del Poblenou ha viscut un gran creixement de població i molt especialment de parelles joves, fet que ha suposat un increment important de la demanda de places escolars. També és cert que és dels barris de la ciutat on s’han pogut construir més escoles noves ja que es disposava de sòl per a equipaments. Però estem complint amb les necessitats reals de noves escoles i instituts? És equilibrada l’oferta pública i concertada? Hi ha concentracions de població immigrant i no s’està aturant? Existeixen diferents categories d’escoles públiques al Poblenou?

Mirarem de treure’n l’aigua clara amb gent de les escoles del nostre barri (professionals, pares i mares ...) i sobretot mirarem d’obrir moltes preguntes, donar algunes respostes i si és possible treure alguna conclusió que ens pugui ajudar.

Pere Nieto