dimecres, 13 de febrer del 2008

Votaré a Joan Herrera

Joan Herrera és de Sant Martí, i això és una cosa que em fa molta il·lusió. Perquè a més no és el cas d’una persona de la direcció que com que té el seu domicili al Districte consta al nostre cens, sinó perquè realment ha militat a Sant Martí. Ha participat de les reunions, dels sopars, de les enganxades de cartells, de les taules informatives. Ha estat una persona que ha anat a l’IES del seu barri, que s’ha mogut per Sant Martí. No és tan difícil veure’l pel Poblenou, passejant pel barri o amb la seva bicicleta que ha fet famosa el Polònia.

A més el Joan Herrera és amic meu. És una persona tímida però molt afectuosa. Escolta i xerra, és generós. Tot i ser portaveu parlamentari al Congrés i Cap de Llista segueix mantenint el seu estil de sempre. Li agrada llegir, la música (per exemple el jazz), fer esport, cuinar arròs, xerrar ...

En Joan Herrera representa la renovació a ICV. Som la força política que hi hem apostat més, però no ens podem conformar, cal seguir en aquesta línia. Persones de la meva generació de Joves amb Iniciativa han d’assumir les màximes responsabilitats, també dins ICV. Gent de la meva generació de Joves, que valen molt, que han aportat molt i que encara han de fer més passes. Gent com el Joan, com el Raül, com l’Elsa, com el Josep Vendrell ...

El Joan Herrera ha fet una magnífica feina a Madrid. S’ha consolidat com un polític de nivell. Ha posat passió als temes i una gran dosi de treball (moltes vegades en condicions de soledat). Ha pactat molts temes amb els socialistes però aportant la seva influència, no per ser un satèl·lit. Ha estat molt contundent i no tan sols en campanya electoral. Ha aconseguit la complicitat de molta gent d’esquerres.

I el Joan Herrera és el millor candidat. Està parlant de propostes i valors. Està confrontant idees d’esquerres. Visualitza que la defensa del medi ambient és una necessitat i que sabem com afrontar-la. Un candidat amb propostes econòmiques, socials, culturals ... un candidat que tot i fer quatre anys que està al màxim nivell de la polític segueix mantenint viva encara la passió del primer dia. Fins ara en les entrevistes que ha tingut (La nit al dia, 59 segons, ciutat oberta ...) ha demostrat un gran nivell, esperem també veure’l en debats a 5 al mateix nivell.

En Joan Herrera és de Sant Martí, és el meu amic, representa el futur, és un polític consagrat i és el millor candidat. Amb aquestes 5 raons de pes ho confesso, votaré a Joan Herrera.

Pere Nieto
ICV Sant Martí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi tambè m’agrada en Joan Herrera, no només perquè expressa molt bé les idees polítiques que sento, sino perquè és una persona poc habitual avui dia a la política. Jo no el conec, però sembla una persona propera, clara, sincera i honesta. I el més important per mi, té il·lusió per fer un món millor i és capaç de transmetre als altres que avui un món millor és possible.

I això no només ho penso jo o la gent amb la que compartim les mateixes idees. Persones de tot tipus de idees polítiques m’han comentat que els hi agrada molt com a persona i que realment tenim sort de tenir el Joan com a candidat. “No com el que tenim nosaltres”, em diuen. I quan tothom diu el mateix és per alguna raó...

Anònim ha dit...

Ah, per cert, l'anterior comentari era meu. Que encara no m'he acostumat a això del blog.

Alberto (el nou)

Anònim ha dit...

Jo també votaré en Joan Herrera. tinc moltes raons, la seva ideologia és la meva, perque la seva tasca com a diputat a sigut molt possitiva per les prospostes d'esquerres, per la seva actitud possitiva en la campanya explicant el projecte, els altres candidats i la candidata es dediquen a subastar i a comprar vots a base de talonari... i perque en aquesta casa l'estimem molt.
Concha