diumenge, 19 de setembre del 2010

Joan Herrera visita Festa Major del Poblenou




Joan Herrera ha visitat la Festa Major del Poblenou aquest diumenge 19 de setembre. Com a veí del barri que és i acompanyat de la seva família i d'un bon nombre de companys i companyes d'ICV-EUiA de Sant Martí, el candidat a la presidència ha pogut saludar a un bon nombre de veïns i veïnes, en especial representants de les entitats del barri.

La passejada a començat davant de Can Saladrigas on començava la cercavila de gegants del Poblenou. Els gegants del barri (El Bernat, la Maria i el Lloro del 36) han encapçalat una cercavila que ha tingut una gran assistència de públic. A la cua de la cercavila els elements del nostre bestiari (l'Estarrufat, la Víbria i l'Estarrufadet) han tancat una cercavila molt popular. Després d'atendre als mitjans, Joan Herrera ha visitat una exposició fotogràfica i ha visitat la seu de l'Agrupació Excursionista Icària on ha pogut conèixer de més a prop la realitat d'aquesta entitat amb un fort arrelament al barri del Poblenou.



La passejada ha acabat a la fira de la solidaritat que es celebrava al Parc Central del Poblenou, organitzada per la comissió de Festes de Diagonal-Bac de Roda. La passejada ha permès, en aquest cas, conèixer de més a prop experiències solidàries com Apropem-nos, una magnífica iniciativa de xarxa d'acollida del barri del Poblenou. A la fira de la solidaritat Joan Herrera ha pogut saludar també a Arcadi Oliveras que havia fet una xerrada.



Un matí de Festa Major que ha permès fer una visita propera del Cap de Llista d'ICV-EUiA i veí del barri, Joan Herrera.

Article de Pere Nieto