dissabte, 27 de novembre del 2010

Sopar de campanya a Sant Martí


Ahir 26 de novembre vam celebrar el nostre sopar de campanya a Sant Martí.
Ens van acompanyar quasi 70 persones i el local feia goig amb tants bons companys i tantes bones companyes de ICV i de EUiA, però també veïns i veïnes, amics i amigues, que ens van voler expressar el seu suport.
Els parlaments d'en Francesc Carmona, president de ICV, i d'en Josep Vallhonesta de EUiA van donar la benvinguda a tots i a totes i, especialment, l'agraïment als companys i companyes que han col·laborat en la campanya. Van destacar la presència de molts d'ells en tots els actes a Sant Martí i el suport de la gent al carrer, preludi d'un magnífic resultat electoral.
També van parlar la regidora Isabel Ribas en nom de EUiA i la, fins ara, portaveu parlamentària de la coalició i candidata número 5, Laia Ortiz. En els seus parlaments van destacar la bona feina feta des del govern catalanista i d'esquerres. Som els únics orgullosos de la feina feta, malgrat algunes equivocacions puntuals. La candidata Laia Ortiz també va explicar breument alguns punts del nostre programa i les raons fonamentals per votar ICV-EUiA.
Vam sortir convençuts que el futur no està escrit i que encara hi ha esperances per un món millor i més just per les persones. Un pas és votar en Joan Herrera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Voy a votar a Joan Herrera por su compromiso, decisión y coherencia... Gracias por el trabajo que estais haciendo. Muchos ánimos.