divendres, 15 de gener del 2010

Una placa a Rogent-Mallorca (Núria) recordarà l’amic Quim Sisó

Dissabte 28 de novembre, al migdia.
Acte de descobriment de la placa en record i homenatge a en Quim Sisó.

Aquesta placa farà companyia a les dues que ja hi ha al terra del carrer de Rogent (la nova Rambleta del Clot-Camp de l’Arpa), dedicades a en Joan Alentorn i a en Joan Alsina, tres persones que van oferir part de la seva vida al treball i la lluita per millorar aquest barri i a la millora de les condicions de vida dels seus vilatans i vilatanes.

Va ser un acte sobri, però molt emotiu i amb presència de molta gent.

L’acte, que va presentar el conseller Francesc Carmona, va tenir uns parlaments a càrrec de dos amics d’en Quim i la Teresa (la seva companya), l’Antoni i en Creu, que van recordar coses de la seva activitat veïnal, pel que fa a La Farinera, Ateneu del Clot, de la qual en Quim va ser soci fundador, com també d'una activitat concreta d’en Quim com va ser el Cicloturisme, un dels grups de l’Ateneu. També es va destacar el treball i dedicació d’en Quim a la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, representant l’Ateneu.

A continuació, unes paraules de la Teresa, on va agrair, de part de la família, totes les mostres rebudes d’amistat i suport i pel reconeixement a la tasca d’en Quim, que, tot i no dir-ho, va ser i és compartida per ella.

Va tancar l’acte el regidor de Sant Martí, Francesc Narváez, amb unes paraules que van donar pas al descobriment de la placa, que diu el següent:


Antoni

De les fotografies: a dalt, la Teresa, l'Antoni, en Francesc Carmona, en Francesc i el Creu; al centre, en Quim Sisó. Font: ens les han fetes arribar membres de La Farinera, Ateneu del Clot.

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

Molt encertat això de poder recordar gent com el Quim i la seva feina.