diumenge, 31 de maig del 2009

Sant Martí debat els documents de la 6a Assemblea d’ICV Barcelona

Quim Mestre, president de l’organització a Barcelona, presenta els documents de la 6a Assemblea d’ICV en el plenari de l'Agrupació de Sant Martí.
En l’acte de presentació dels documents, en Quim Mestre remarcà la importància del balanç polític i organitzatiu per la descripció ajustada de l’activitat realitzada i per la detecció d’aspectes febles de la nostra formació.
El president d’ICV de Barcelona realitzà, també, una detallada exposició de les ponències política i organitzativa destacant l’anàlisi del context polític i les perspectives de treball com a formació política.
En relació a la situació política, es remarcaren els elements claus per entendre el context polític actual: el Govern municipal en minoria, l’actual Govern de la Generalitat i la crisi econòmica. També es realitzà un acurat anàlisi de l’impacte d’aquest context en el conjunt de la ciutat, en l’organització i en l’electorat.
En la presentació, i en el posterior debat, es realitzaren un seguit de reflexions per tal de definir amb claredat els objectius i l’estratègia política d’ICV de Barcelona: La visualització de les nostres propostes i acció de govern a l’Ajuntament de Barcelona (el tramvia per la diagonal, l’increment de la inversió en matèria de polítiques socials, el programa social contra la pobresa, l’oposició a la presència del Ministerio de defensa en el Consorci que ha de regir el Centre per la pau del Castell de Montjuïc, etc); la necessitat de barrar el pas a la dreta política i econòmica representada per CiU i PP al govern de la ciutat, la voluntat de situar la crisi política en el bell mig de les nostres propostes; etc.
Per últim, en Joaquim Mestre destacà alguns aspectes fonamentals de la ponència organitzativa com el pla d’acollida a les persones adherides, la feminització de l’organització, la relació del Grup municipal amb l’organització, els criteris de composició de la nova direcció, etc.
Extret del web d'ICV