dilluns, 12 de desembre del 2011

APROPEM-NOS en perill!


Apropem-nos és una xarxa d’entitats i serveis amb més de 10 anys d’implantació al barri del Poblenou, amb l’objectiu de fomentar i enfortir la convivència entre els veïns i veïnes del barri i donar resposta a necessitats en l’àmbit formatiu, laboral i jurídic. Porta a terme accions d’acollida, de sensibilització, de participació comunitària i d’inclusió social. Aquestes accions comporten un gran enriquiment cultural i humà, i a la vegada representen un treball de contenció i prevenció de conflictes.

La Generalitat talla les ales a la solidaritat

Apropem-nos vol denunciar l’incompliment del conveni signat amb la Generalitat i que representa no haver rebut part de les subvencions del 2010 i la totalitat del 2011. A la vegada hi ha la incertesa de quin tipus d’ajuts estan disposats donar pel 2012 i endavant, tant la Generalitat com l’Ajuntament. Si això no es resol hauran d'abandonar el projecte, tal com està fins ara dissenyat.

El Grup Municipal de ICV-EUiA demana que la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona prenguin mesures perquè la crisi no la paguin els més febles.

Anirem el dissabte 17 de desembre al matí de 11 a 14h a la Rambla del Poblenou amb Ramón Turró per donar suport a aquestes reivindicacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

CIU va eliminar l'impost de successions a les rendes riques i va reconèixer que deixaria d'ingressar 102 milions d'euros, però que les arques de la Generalitat ho podien assumir.

Sí, ho podien assumir a costa dels que més ho necessiten, com APROPEM-NOS. El govern dels millors? O el govern que afavoreix als rics?

És injust que per culpa de decisions com aquella se'n vegin afectades associacions com Apropem-nos. Aquí està la diferència entre votar ICV-EUiA o CIU... algú encara creu que tots els partits polítics són iguals???