dimecres, 6 d’abril del 2011

Què hem fet amb el teu vot?

El passat diumenge en Ricard Gomà, amb el suport d'un bon nombre de companys i companyes de la coalició, vam fer el repartiment a la Rambla del Poblenou del fulletó El que ha fet ICV-EUiA amb el teu vot i el que han fet els altres. A més dels adherits i adherides de ICV de Sant Martí i dels companys i companyes de EUiA, també ens van acompanyar en Quim Mestre, la jove candidata Janet Sanz i d'altres candidats i candidates del districte.

Pensem que el fulletó serveix per retre compte a la ciutadania del que hem fet des del govern de l'Ajuntament de Barcelona durant els darrers quatre anys i, encara que és un resum, mostra que aquest govern ha mantingut una aposta molt important pel serveis socials i la sostenibilitat gràcies al paper d'ICV-EUiA.

A més, el Ricard Gomà va fer una roda de premsa en la que va declarar que "no hem permès cap retallada en els aspectes que nosaltres considerem prioritaris, com els serveis socials, sinó tot el contrari, els hem potenciat i hem augmentat el pressupost dedicat a aquests temes".

Davant dels mitjans de comunicació, en Ricard Gomà va fer un balanç molt crític dels 100 primes dies de govern d'Artur Mas, i va afirmar que "en aquests 3 mesos hem comprovat com el veritable projecte polític d'Artur Mas és retallar els drets d'una majoria i enfortir els privilegis d'una minoria". "CiU va obtenir molts vots en les darreres eleccions, però està governant per molt pocs", va dir Gomà.

Ricard Gomà va criticar que el govern de CiU "estigui retallant en escoles i salut", "fent una aposta per un model que implica passar d'una política de drets a una de xecs, i de la solidaritat a la caritat". "Darrera el somriure hi havia les tisores i això Mas no ho va anunciar en la campanya electoral; un exemple més de la incoherència de CiU entre el que va dir que faria i el que està fent".

Podeu consultar el fulletó en aquesta adreça:

http://www.iniciativa.cat/media/news/32675/Fulleto_balan__def.pdf