diumenge, 27 de febrer del 2011Una delegació d'ICV-EUiA de Sant Martí encapçalada pels nostres consellers, Francesc Carmona i Josep Vallhonesta va assistir-hi a la Convenció Programàtica Municipal 2011 celebrada ahir.


Ricard Gomà: "ICV-EUiA és la única esquerra que garanteix una nova etapa"
El candidat d'ICV-EUiA destaca "l'empremta nítida" d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, amb l'enfortiment de les polítiques socials davant de les retallades impulsades per CiU
El president del grup municipal d'ICV-EUiA i candidat a l'alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà, ha afirmat avui que "la nostra coalició és la única esquerra que garanteix una nova etapa" a l'Ajuntament de Barcelona. "Volem ser el referent per la gent que vol unes noves formes de fer, una Barcelona més humana i habitable".

Ricard Gomà ha subratllat "l'empremta nítida" d'ICV-EUiA en l'enfortiment de les polítiques socials a l'Ajuntament davant les retallades que està impulsant el govern de la Generalitat. En aquest sentit ha destacat aspectes concrets que afavoreixen la inclusió social com l'avenç en contractació pública responsable i l'ampliació aquesta setmana de l'aportació econòmica de l'Ajuntament al Banc dels Aliments , a més d'altres iniciatives amb el segell d'ICV-EUiA com la nova ordenança de Medi Ambient o la remodelació de la Ronda del Guinardó.

En la seva intervenció, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha expressat que les eleccions municipals "són la primera oportunitat pel canvi que el país necessita". Herrera ha criticat "l'esquerra que no sap què vol", s'ha reivindicat com la única de les oposicions al conservadorisme i les retallades del Govern de la Generalitat i ha alertat de la "despolitització que PSC i CiU volen per aquestes eleccions".

Així, Herrera ha animat a "rebel·lar-se contra els descarats i immorals que anuncien retallades mentre abaixen impostos" com l'Impost de Successions per les grans fortunes. Per això el secretari general d'ICV ha demanat que aquests comicis es converteixin en "la primera oportunitat per fer que el canvi que necessita aquest país sigui cap a l'esquerra".