dimarts, 31 d’agost del 2010

Nou Casal de Barri del Poblenou

Diumenge 5 de setembre a les 12.00 s’inaugura el nou Casal de Barri del Poblenou, a la Rambla del Poblenou 49. Aquest edifici havia acollit el casal de Gent Gran abans del seu trasllat a Can Saladrigas. El nou Casal té una superfície construïda de 1.141 m2. El Casal estarà gestionat per la Federació d’Entitats del Poblenou, amb un intent d’avançar en la necessitat d fe runa gestió cívica dels nostres equipaments. Algues de les entitats que faran servir l’espai de forma preferent són l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, la ACR de Comissions de carrers de Festes del Poblenou o el pla comunitari “Apropem-nos”.

L’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, amb motiu d’aquesta posada en marxa del nou Casal ha fet una exposició sota el títol de “Com seria el Poblenou si no fos pel veïnat”. Dimecres 8 de setembre a les 19.30 faran una presentació pública d’aquesta exposició, oberta a tota la gent del barri. I recordeu que a partir de dissabte 11 de setembre celebrem la Festa Major del Poblenou, consulteu el programa aquí.

Pere Nieto

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

Cal destacar a la inauguració del nou Casal al Joan Herrera, qui va assistir com un veí més del barri a le sportes obertes de la instal·lació, on va poder conversar amb nombroses persones del barri.