dilluns, 3 de desembre del 2007

Inauguració del Nou Local de La Farinera, Ateneu del Clot

El propassat diumenge 25 de novembre durant tot el dia va haver-hi activitats al nou local del carrer de la Muntanya, 16 bis amb motiu de la seva inauguració.
Al matí, hi va haver activitats infantils muntades per l’agrupament escolta K-2 de l’Ateneu.
Al migdia va haver-hi diversos parlaments, destacant el de la presidenta de l’Ateneu, la Mariajo Comellas, el del president de la Federació d’entitats del Clot i Camp de L’Arpa, en Josep Lluís Alonso, així com també la del conseller del Grup Municipal d’ICV-EUiA, el company Francesc Carmona.
Un acte molt emotiu va ser la descoberta de la placa que dedica la sala gran de l’edifici, al company i amic Quim Sisó, amb tota una vida dedicada a l’Ateneu, fins que va morir fa uns mesos.

També vam veure per allí companyes i companys d’ICV, alguns d’ells de la Comissió Política, sòcies i socis de l’Ateneu, des de fa molt temps.
A la tarda, després del dinar de germanor, va dominar la música, amb diversos grups d’estils diferents, destacant la música cubana de Rita la Caimana, que va engrescar el personal a ballar, i fins i tot els Gegants del Clot, que també hi eren presents.

La pega és que aquest local, pel minso pressupost destinat pel districte, s’ha quedat a mig arreglar i encara hi ha molta feina i molts diners a gastar-hi per poder treballar amb unes mínimes condicions dignes. Cal recordar que, el local de l’Ateneu l’ha de proporcionar el districte, tal com es va acordar l’any 1977, any de la seva fundació.

Enllaç de l'Ateneu: http://personales.ya.com/farinera/
Reportatge de TVClot

Antoni Pascual
(soci núm. 7 i co-fundador de La Farinera Ateneu del Clot)

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

POdeu fer comentaris sobre l'aprovació del PAD?